maanantai 2. tammikuuta 2017

Taitavat blogi-äidit

Näitä blogeja kannattaa seurata jatkossakin!


Olen aloittanut yhtesityön taitavien nuorien äitien kanssa, jotka pitävät omia blogejaan. He testaavat Ecobaby-tuotteita samalla ja antavat kehitysvinkkejä myös. Ja hauskaa kuinka tulee mieleen ajat, jolloin Sebastian oli taapero.


Yhteistyö järjestyi Mammalandian kautta, hauskaa että nuoret äidit tekevät tällaisia juttuja.

LottaK / äidin kasvatusblogi

Lotta on erittäin hyvä kirjoittaja ja kuvaaja.

Joulukorttikuvaus

Postaus sisältää Mammalandian kautta Ecobabyltä saadun neuletakin.
Joku muistaa varmasti miten viime vuonna otettiin joulukorttikuvia ison mahani kanssa. Lähetimme läheisimmille kortin, jota koristi tämä kuva.
Muistan vielä miten hauskaa ja samalla raivostuttavaa oli ottaa kuvia omalla kameralla kotona itselaukaisevalla. Suuren vatsan kanssa oli vaikeaa ehtiä kuvaan ja vielä asetella itsensä niin että näyttää hyvältä. Kuvat kuitenkin onnistuivat odotusten mukaisesti ja olen aika innoissani näistä edelleen! Vaikkei valkeaa joulua sitten tullutkaan. Onneksi en toivottanut onnellista joulua, jos sekin olisi mennyt päinvastoin.

Tänään joulukalenterin luukusta paljastui joulukorttikuvaus, mikä oli ainakin Viljan mieleen kovasti tämäkin. Päätimme Henrin kanssa lähettää tänä vuonna kuvan vain lapsista. Muutaman ensimmäisen koekuvan jälkeen mietin jo etten enää ikinä päätä kuvata lapsia itse mihinkään tällaiseen jonka todella haluan onnistuvan. Kaksi lasta on jo haastavaa saada katsomaan samaan aikaan samaan suuntaan ja olemaan liikkumatta. Etenkin tuo pieni mittarimato, joka mönkii ja kiipeää ihan joka paikkaan. 

Tänäkään vuonna en paljasta vielä tässä vaiheessa minkä kuvan valitsin korttiin, mutta saatte nähdä muutamia harjoitusotoksia päivältä.


Kuvassa Viljalla on päällään äitini tuoma pikkusiskoni vanha tonttumekko, Noshin ribbipuseron ja sukkahousujen kanssa. Mikaelilla taas Viljan tonttulakin lisäksi Ecobabyltä saatu navyn värinen neuletakki

Sain tosiaan Ecobabyltä testiin luomupuuvillaisen (GOTS-sertifioitu luomupuuvilla) neuletakin. Tuote on kaunis ja tarpeeksi yksinkertainen. En pidä riemunkirjavista neuleista ollenkaan. Omamme on kokoa 80/90 ja sen lisäksi kokoja on myös 60/70 ja 100/110. Kaksoiskoot menevät kauan, kuten kuvistakin näkee. Mikaelilla jouduin käärimään hihoja ja muuallakin on väljyyttä, muttei neule silti näytä liian suurelta, vaan juuri mukavalta. Veikkaan että 60/70 kokoinenkin olisi mennyt, mutta olisi jäänyt liian nopeasti pieneksi. Onhan Mikael jo yli 70cm pitkäkin (ties vaikka jo 80). 

Neuleet ovat konepestäviä (kestävät jopa 60 asteen pesun), sekä rumpukuivattavia, sekä ne ovat markkinoiden ainoat oikeasti myrkyttömät lastenneuleet. Tämä myöskin loistava joululahjavinkki! Neuleet kestävät lapselta toiselle ja tuntuvat aivan ihanalta! Tämä on ehdottomasti yksi lempparilastenvaatteistani ♥ Haluaisin myös Viljalle samanlaisen, mutten usko että 100/110 mahtuisi enää, ainakaan kauan.


Mitä mieltä olet? Miten me onnistuttiin joulukorttikuvissa ihan vain kotisohvalla?
Koska omistan suht hyvän kameran, en henkilökohtaisesti raaski maksaa jokaisesta kuvauksesta ulkopuoliselle kuvaajalle. Siksi pyrinkin hoitamaan mm. nämä joulukorttikuvaukset itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti